#EXPERTSTOGETHER

Mobiele applicatie

Het Social Intranet is geïmplementeerd in Microsoft Teams. Dit betekent dat overal waar Microsoft Teams op te installeren valt, dit ook geldt voor jouw Social Intranet. Dit geeft een organisatie hogere flexibiliteit en verhoogt het de snelheid waarmee informatie kan worden gedeeld. Ideaal voor de bevordering van een flexibele en efficiënte werkplek. Zo blijft iedereen verbonden met het Social Intranet door de mobiele applicatie ook al zit deze niet achter een vaste werkplek. Medewerkers die bezig zijn op de werkvloer of afdeling zijn dus ook altijd verbonden via één platform, het Social Intranet.

Goed communiceren

Slim samenwerken

Flexibel werken

Een mobiel en Laptop met dezelfde Microsoft Teams chatten

Verschil mobiel en computer versie

Omdat zowel de mobiele applicatie en de desktop versie aan dezelfde cloud zijn gekoppeld zijn de functies tussen deze twee versies hetzelfde. De mobiele app is dus niet een 'light' versie van de computerversie. Zo kan je bijvoorbeeld via de app documenten lezen en wijzigen, chatten met medewerkers, afspraken maken en meedoen met vergaderingen. Omdat de mobiele applicatie ook in contact staat met dezelfde cloud als op andere apparaten, is het delen van bestanden nog steeds even gemakkelijk. Bestanden staan opgeslagen in dezelfde folders waardoor er niet meer gezocht hoeft te worden in alle bestanden die op iemands mobiel staan. Ook hoeven bestanden niet meer te worden gedownload voordat deze kunnen worden verstuurd, een simpel linkje is al genoeg. Medewerkers blijven dus bereikbaar en zijn overige chat apps zoals Skype of Whatsapp niet verder nodig.

Stap voor stap naar een volledig geïntegreerd Social Intranet.

Leer en lees alles over de 12 belangrijkste onderdelen van een effectief Social Intranet. "Simple solutions, great experiences, always together".

Op maat gemaakt

Wanneer organisaties toch graag een geheel eigen en gepersonaliseerde mobiele app willen gebruiken dan biedt I-Experts hier ook mogelijkheden voor. Samen worden dan de specifieke wensen in kaart gebracht en wordt de app op maat ontwikkeld. Het Social Intranet wordt dan als aparte app aangeboden voor alle medewerkers. Ideaal om als werknemer flexibel te zijn, ook op de werkvloer. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. 

Stap voor stap naar een volledig geïntegreerd Social Intranet.

Leer en lees alles over de 12 belangrijkste onderdelen van een effectief Social Intranet. "Simple solutions, great experiences, always together".

Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.