#EXPERTSTOGETHER

Geïntegreerde programma's

In ons Social Intranet zijn er meerdere geïntegreerde programma's die het werk voor de gebruiker makkelijker en/of sneller maken. Deze integratie gaat via SharePoint. Niet voor niets kiezen veel organisaties ervoor om een Social Intranet in te richten met behulp van SharePoint. Deze oplossing van Microsoft sluit namelijk perfect aan op de vaak al aanwezige Microsoft-applicaties. SharePoint werkt bijvoorbeeld naadloos samen met Microsoft Teams. Zo is alles wat je nodig hebt geïntegreerd op één plek.

SharePoint is – net als Teams – volledig ingericht om teamwork te bevorderen. Met SharePoint bouw je dynamische team- en intranetsites om nieuws, informatie en kennis te delen. Ook wordt de interactie bevorderd, door samen te werken binnen teams en projecten. Documenten en werkprocessen worden dan gemakkelijk en overzichtelijk beheerd. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor de applicatie altijd de functionaliteiten biedt die jouw medewerkers nodig hebben. SharePoint kan dus ook gemakkelijk meegroeien met eventuele toekomstige veranderingen in je organisatie.

Het bouwen van een compleet nieuwe maatwerkoplossing is daarmee overbodig. Dit maakt een snellere implementatie mogelijk en reduceert de kosten.

Het is bovendien mogelijk om alles veilig onder te brengen in de Cloud, waardoor alle applicaties altijd up-to-date zijn en het benodigde IT-beheer wordt geminimaliseerd. Met SharePoint profiteer je zo van de continue productinnovaties van Microsoft.

Lees ook onze pagina beveiliging en regelgeving.

Veilig in de cloud

Snellere implementatie

Lagere kosten

FileExplorer

Gaat jouw organisatie binnenkort over naar een digitale werkplek op basis van Office 365? Of is de digitale werkplek al ingevoerd, maar verdwalen jouw collega's nog regelmatig in het nieuwe systeem? Dan is de door ons ontwikkelde FileExplorer een handig hulpmiddel. Deze innovatieve app lijkt op een vertrouwde Windows-verkenner in SharePoint en Office 365 en helpt medewerkers om snel bestanden op te slaan, terug te vinden en te verplaatsen. Medewerkers kunnen op deze manier direct productief aan de slag met de digitale werkplek. Lees hier meer over onze FileExplorer.

FileExplorer

EasyMail

De mailbox is een belangrijk onderdeel van het dagelijks werk. Onze innovatieve EasyMail oplossing is een waardevolle toevoeging voor iedereen die werkt met Microsoft Outlook, SharePoint en/of Teams. Bijlagen opslaan in SharePoint of Teams en bijlagen toevoegen aan de mail gaat zo een stuk sneller en eenvoudiger. Lees hier meer over EasyMail.

Stap voor stap naar een volledig geïntegreerd Social Intranet.

Leer en lees alles over de 12 belangrijkste onderdelen van een effectief Social Intranet. "Simple solutions, great experiences, always together".

Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.