#EXPERTSTOGETHER

Chatten en (video)bellen met een Social Intranet

Snel online communiceren met medewerkers is tegenwoordig essentieel voor een goed werkende organisatieVooral als een organisatie groeit, meerdere locaties heeft, werknemers heeft die thuiswerken of als er een mix is van deze drie. Het snel kunnen stellen van vragen, contactgegevens opvragen en het delen & presenteren van bestanden zorgt ervoor dat informatiestromen soepel verlopen, zowel intern als extern. Goed kunnen chatten en (video)bellen is dus onmisbaar voor een efficiënt werkend Social Intranet.

Goed communiceren

Slim samenwerken

Snel kennis delen

Chatten in een Social Intranet

Het Social Intranet van I-Experts is volledig geïntegreerd met Microsoft Teams. Hierdoor hoef je dus niet meer te blijven wisselen tussen allerlei verschillende programma's omdat alles al beschikbaar is vanuit Teams. Via Microsoft Teams kan je dan ook chatten, zowel één-op-één of met een groep. Daarnaast kun je deelnemen aan een videogesprek of je deelt je scherm om snel beslissingen te nemen. Pas je berichten aan met rijke tekstbewerking, tag personen om hun aandacht te trekken en gebruik je favoriete apps in chats. Met chats blijf je dus verbonden en werk je samen met anderen, waar je ook bent.  

De chat functie van Microsoft Teams geeft een gebruiksvriendelijke en diepgaande manier om je collega's te spreken. Zo kunnen er makkelijk documenten en links worden gedeeld en is elke collega makkelijk te vinden door de integratie met Teams. Dit is zowel op je mobiel als laptop mogelijk!

Een mobiel en Laptop met dezelfde Microsoft Teams chatten

(Video)bellen in een Social Intranet

Soms is het handiger om met iemand te bellen in plaats van chatten. Bijvoorbeeld om snel een complex onderwerp door te spreken of om direct een antwoord te krijgen. Met (video)bellen via Microsoft Teams werk je in hoge beeld- en geluidskwaliteit snel en gemakkelijk samen waar iedereen ook op dat moment is. Iedereen kan gelijk worden uitgenodigd om deel te nemen aan vergaderingen en afspraken en taken kunnen gelijk in het systeem worden opgenomenDaarnaast stelt Teams de beheerder in staat gebruikers en telefoonnummers eenvoudig te wijzigen. Dit alles kan zowel op de computer als op de mobiele telefoon. Zo krijg je een dynamische en laagdrempelige communicatiecultuur.  

Microsoft teams online vergadering (video)bellen

Stap voor stap naar een volledig geïntegreerd Social Intranet.

Leer en lees alles over de 12 belangrijkste onderdelen van een effectief Social Intranet. "Simple solutions, great experiences, always together".

Stap voor stap naar een volledig geïntegreerd Social Intranet.

Leer en lees alles over de 12 belangrijkste onderdelen van een effectief Social Intranet. "Simple solutions, great experiences, always together".

Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.