Applicatieoverzicht

Het hebben van een duidelijk applicatieoverzicht in jouw Social Intranet helpt je om snel en gestructureerd digitaal te werken. Weten dat alles wat je nodig hebt op één plek staat levert tijdswinst op. Het Social Intranet is een knooppunt tussen alle verschillende geïntegreerde programma’s binnen een organisatie.

Applicatie overzicht social intranet

Applicatieoverzicht op basis van de gebruiker

Met het applicatieoverzicht heb je als medewerker altijd en overal een duidelijke kijk op de applicaties die je nodig hebt. Want op basis van de ingelogde gebruiker worden de voor hem of haar beschikbare applicaties getoond. Denk bijvoorbeeld aan HRM, het urensysteem, administratie software, CRM-systeem, rooster software, Microsoft Teams of je declaratie applicatie. Het applicatieoverzicht staat op deze manier centraal in een Social Intranet.

Dit zijn dé Social Intranet trends van 2023!

Het Social Intranet wordt belangrijker dan ooit tevoren, de ontwikkelingen gaan razendsnel. We hebben de belangrijkste trends voor 2023 voor je op een rij gezet.

Single sign-on (SSO)

Om de ervaring van de gebruikers te optimaliseren zetten we Single Sign-on (SSO) in. Dit betekent dat de gebruiker maar één keer hoeft in te loggen om toegang te krijgen tot alle voor hem beschikbare applicaties. Wanneer de medewerker op een applicatie klikt wordt deze vervolgens geopend en ben je meteen ingelogd omdat je al bent ingelogd op het Social Intranet. Handig en gemakkelijk!

Koppelen met bijna ieder systeem

Wij koppelen bijna met ieder systeem doordat we gebruik maken van de technieken van Microsoft Azure, geen koppeling is ons te gek. Hierdoor weet je zeker dat alle gebruikte software ook kan worden opgenomen in het applicatieoverzicht van jouw Social Intranet.

Meer weten over de functionaliteiten van ons Social Intranet? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Alles over het Social Intranet