#EXPERTSTOGETHER

Applicatieoverzicht

Het hebben van een duidelijk applicatieoverzicht in jouw Social Intranet helpt je om snel en gestructureerd digitaal te werken. Weten dat alles wat je nodig hebt op één plek staat levert tijdswinst op. Je hoeft niet meer te zoeken naar een verdwaalde link of zelf de applicatie proberen op te sporen. Verder zorgt het voor bewustwording bij de medewerker van alle voor hem beschikbare applicaties. Hierdoor wordt het Social Intranet ook een knooppunt tussen alle verschillende geïntegreerde programma's binnen een organisatie.

Duidelijk Overzicht

Single Sign-on

Handig koppelen

Applicatie overzicht social intranet

Applicatieoverzicht op basis van de gebruiker

Met het applicatieoverzicht heb je als medewerker altijd en overal een duidelijke kijk op de applicaties die je nodig hebt. Want op basis van de ingelogde gebruiker worden de voor hem of haar beschikbare applicaties getoond. Denk bijvoorbeeld aan HRM, het urensysteem, administratie software, CRM-systeem, rooster software, Microsoft Teams of je declaratie applicatie. Het applicatieoverzicht staat op deze manier centraal in een Social Intranet.

Stap voor stap naar een volledig geïntegreerd Social Intranet.

Leer en lees alles over de 12 belangrijkste onderdelen van een effectief Social Intranet. "Simple solutions, great experiences, always together".

Single sign-on (SSO)

Om de ervaring van de gebruikers te optimaliseren zetten we Single Sign-on (SSO) in. Dit betekent dat de gebruiker maar één keer hoeft in te loggen om toegang te krijgen tot alle voor hem beschikbare applicaties. Wanneer de medewerker op een applicatie klikt wordt deze vervolgens geopend en ben je meteen ingelogd omdat je al bent ingelogd op het Social Intranet. Handig en gemakkelijk!

Koppelen met bijna ieder systeem

Wij koppelen bijna met ieder systeem doordat we gebruik maken van de technieken van Microsoft Azure, geen koppeling is ons te gek. Hierdoor weet je zeker dat alle gebruikte software ook kan worden opgenomen in het applicatieoverzicht van jouw Social Intranet.

Stap voor stap naar een volledig geïntegreerd Social Intranet.

Leer en lees alles over de 12 belangrijkste onderdelen van een effectief Social Intranet. "Simple solutions, great experiences, always together".

Scroll naar top