Agenda

Een duidelijke en een gemakkelijk te hanteren agenda is essentieel voor een goed werkend Social Intranet. Doordat iedereen zijn tijdsplanning via het Social Intranet volledig geïntegreerd is met alle andere systemen ontstaat er een erg flexibel systeem. Zo kan iedereen gemakkelijk een vergadering in plannen en hoeft er niet gewacht te worden op een datumprikker.

Social Intranet - Agenda

Realtime koppeling met de outlook agenda

Uiteraard ontbreekt je agenda niet in het Social Intranet van I-Experts. Er wordt gebruik gemaakt van de agenda functie van Microsoft Teams door de naadloze integratie van ons Social Intranet met Microsoft Teams. Hierdoor blijven de vergaderingen binnen Teams en kan een externe partij dus makkelijk aanhaken. Voor de agenda zelf is er een realtime koppeling met de Outlook agenda aanwezig is. Dit betekent dat je gemakkelijk vergaderingen kan inplannen en om confirmatie kan vragen van je teamleden. Ook kun je tijdens het plannen van een vergadering op een handige manier zien wie wanneer allemaal beschikbaar is. Dat scheelt weer tijd met programma’s als datumprikker. Zelfs al komt de vergadering uitnodiging vanuit een externe partij, dan wordt deze automatisch meegenomen in jouw agenda. Als de vergadering eenmaal is begonnen kun je gelijk vanuit je agenda meedoen. Nooit meer zoeken naar invite links in de e-mail inbox of chat. 

Of stel je vragen in de live chat!

Live-chat I-Experts

Download de gratis whitepaper:
"Dit zijn dé Social Intranet trends van 2023!"

  • Interactief intranet: Ontdek de evolutie naar een interactief platform waar medewerkers samenwerken en content personaliseren.
  • Microsoft Viva: Verken hoe Viva samenwerking en connectiviteit verbetert met tools als Engage en Learning.
  • Mobiele focus en AI: Leer over mobiele toegankelijkheid en AI-integratie voor slimme functies op het intranet.
Naam(Vereist)

Duidelijk meldingssysteem van vergaderingen

Een duidelijk meldingssysteem toont de aankomende afspraken en heeft direct de mogelijkheid om een vergadering in Microsoft Teams starten. Elke deelnemer van de vergadering wordt dus automatisch herinnerd. Zo wordt er kostbare tijd van de vergadering bespaard doordat deelnemers sneller deelnemen. Met jouw Social Intranet gaat de communicatie in je bedrijf erop vooruit. Sneller, directer én eenvoudiger. 

Meer weten over de functionaliteiten van ons Social Intranet? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Social Intranet - Agenda meeting

Alles over het Social Intranet