Aan de slag met een Power BI expert

Maximaliseer de waarde van je gegevens, zet je data om in informatie, maar houd zelf je handen vrij. Onze toegewijde Power BI Experts helpen je graag bij het ontdekken van de volledige potentie van Power BI voor jouw organisatie.

  • Deskundige begeleiding: Profiteer van persoonlijke begeleiding en expertise bij het navigeren door de complexe wereld van Power BI.
  • Efficiënte implementatie: Bespaar tijd en vermijd frustraties met een vlotte en efficiënte implementatie van Power BI in jouw organisatie.
  • Maatwerk inzichten: Ontvang afgestemde inzichten die specifiek zijn afgestemd op jouw zakelijke doelen en uitdagingen.

Of stel je vraag in onze live chat

Datamigratie expert

Wij werken o.a. voor:

Een expert
aan jouw zijde

Ontdek de kracht van jouw data en zet het om in strategische inzichten met onze begeleiding. Met Power BI als jouw kompas breng je jouw data visueel en interactief in kaart, en leer je navigeren naar slimme beslissingen op basis van deze data. Onze experts staan aan jouw zijde, of je nu nieuw bent in data-analyse of al ervaring hebt. Leer niet alleen data visualiseren, maar ook waardevolle patronen ontdekken die jouw organisatie laten groeien.

Met onze Power BI service ondersteunen we jouw organisatie op weg naar datagedreven succes. We begrijpen de unieke behoeften van elk bedrijf en bieden oplossingen op maat. Onze experts staan met hun diepgaande Business Intelligence expertise voor je klaar om te helpen met advies, implementatie en ondersteuning bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen.  Power BI heeft de kracht om data om te zetten in waardevolle informatie en inzichten en samen ontdekken we hoe dit jouw organisatie kan transformeren. Wil je meer weten? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

De stappen naar een datagedreven organisatie

1. Zet de eerste stap in jouw data journey

De reis naar datagestuurde prestaties begint met die eerste cruciale stap. Je moet eerst begrijpen waar je nu staat én waar je naartoe wilt. Jouw behoeften en doelen staan in het middelpunt. We bieden begeleiding terwijl jij door het complexe landschap van data-analyse en -toepassing navigeert. Samen zetten we de basis voor wat nog komen gaat.

2. Jouw weg naar data succes met Power BI

De volgende fase van deze ontdekkingstocht brengt je naar Microsoft Power BI, een krachtig instrument dat de schakel is tussen ruwe data en waardevolle inzichten en effectieve besluitvorming. Onze begeleiding en ondersteuning helpen je bij het ontsluiten, vertalen en interpreteren van jouw data. Maar ook bij het herkennen van patronen en het toepassen van machine learning en AI in deze data.

3. Maatwerk Power BI oplossingen

We begrijpen de individualiteit van elk bedrijf en daarom bieden we op maat gemaakte Power BI oplossingen die precies aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Of je nu behoefte hebt aan dynamische dashboards, diepgaande analyses of naadloze dataverbindingen, onze oplossingen worden perfect geïntegreerd in jouw bedrijfsprocessen. Samen werken we aan oplossingen die de volledige potentie van jouw bedrijfsdata benutten.

4. Advies en implementatie op maat

Samen ontwerpen we een plan dat volledig is afgestemd op jouw doelen en vereisten. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een datastrategie of het implementeren van Power BI oplossingen, elke stap die jij neemt, zal direct bijdragen aan de versterking van jouw organisatie.

5. Een adviesgesprek voor een gerichte aanpak

Voordat je verder gaat, nodigen we je uit voor een diepgaand adviesgesprek. Dit gesprek biedt ons de mogelijkheid om een dieper inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie en doelen. Jouw uitdagingen en ambities staan hierbij centraal. We luisteren aandachtig om een nauwkeurige en doelgerichte aanpak te ontwikkelen. Dit gesprek zal dienen als de basis voor al onze volgende stappen en zal ervoor zorgen dat onze inspanningen naadloos aansluiten bij jouw visie.Van die eerste stap tot aan de uiteindelijke implementatie, deze reis naar datagestuurde bedrijfsvoering is van jou. Samen zullen we werken aan het transformeren van jouw gegevens in waardevolle inzichten en tastbare resultaten met behulp van Business Intelligence, en  Microsoft Power BI.

Of stel je vragen in de live chat!

Live-chat I-Experts

Download de gratis whitepaper:
"In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI".

  • Word een datagedreven organisatie: Ontdek hoe je met praktische stappen jouw organisatie transformeert naar een datagedreven cultuur.
  • Verbeter besluitvorming met data: Leer methoden om data effectief te gebruiken voor slimmere, snellere bedrijfsbeslissingen.
  • Ontgrendel de kracht van Microsoft Power BI: Maak kennis met hoe Microsoft Power BI jouw data-analyse en visualisatie naar een hoger niveau tilt.
Naam(Vereist)
Hidden
Welke whitepaper is er gedownload

Optimaliseer jouw bedrijf met Power BI expertise

Als je al werkt met andere applicaties van Microsoft 365, dan is Power BI de voor de hand liggende keuze voor het automatiseren van rapportages. De interface is vertrouwd en het werkt intuïtief. 

En omdat Power BI naadloos samenwerkt met andere Microsoft-applicaties is het eenvoudig om data uit verschillende bronnen te koppelen. Het is dus veel gemakkelijker om Power BI in te zetten dan een los softwareproduct te integreren met je bestaande Microsoft-toepassingen. Dat biedt veel voordeel bij de implementatie.

Onze #ExpertsTogether aanpak

Als Microsoft Gold Partner helpen we je graag met een succesvolle toepassing van Power BI in jouw organisatie. Wij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden en nieuwste updates. Jouw uitgangssituatie en doelen staan bij ons centraal: wij komen altijd met oplossingen die jouw organisatie verder helpen.

Wat klanten zeggen
over I-Experts

De afgelopen jaren hebben wij bij I-Experts al vele bedrijven geholpen met de volledige inrichting van de digitale werkplek, de ontwikkeling van een applicatie of een transitie naar de Cloud. Met meer dan 50.000 actieve gebruikers van onze producten verbeteren wij elke dag de communicatie binnen organisaties door het hele land.

Ontdek wat een Microsoft Power BI expert voor jouw organisatie kan betekenen

Krijg advies over jouw situatie en mogelijkheden, of download onze gratis whitepaper ‘In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI’.

Download de gratis whitepaper:
"In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI".

  • Word een datagedreven organisatie: Ontdek hoe je met praktische stappen jouw organisatie transformeert naar een datagedreven cultuur.
  • Verbeter besluitvorming met data: Leer methoden om data effectief te gebruiken voor slimmere, snellere bedrijfsbeslissingen.
  • Ontgrendel de kracht van Microsoft Power BI: Maak kennis met hoe Microsoft Power BI jouw data-analyse en visualisatie naar een hoger niveau tilt.
Naam(Vereist)
Hidden
Welke whitepaper is er gedownload