IT Health Check

Wil je snel inzicht in hoe jouw organisatie er in digitaal opzicht voor staat en wat er beter kan? Dan kun je bij ons terecht voor een IT Health Check. We inventariseren de digitale stand van zaken en stellen een adviesrapport op met concrete verbeterpunten. Daarmee zet jouw organisatie de volgende stap op weg naar een optimale digitale werkplek.

 

Waarom een IT Health Check?

Organisaties bewegen zich steeds meer richting een digitale transformatie. Met slimme moderne IT-oplossingen kan veel werk worden geautomatiseerd of gedigitaliseerd. En dat op een manier waarop alles naadloos met elkaar samenwerkt. Dergelijke innovaties zijn onmisbaar om productief en kostenefficiënt te kunnen blijven werken.

Toch zijn veel bedrijven nog ver verwijderd van een toekomstbestendige digitale werkomgeving. Met onze IT Health Check weet je snel hoe jouw organisatie ervoor staat en welke verbetermogelijkheden er zijn.

Health Check aanvragen

Hoe werkt de IT Health Check?

Op welke punten wij de Health Check uitvoeren is afhankelijk van de uitgangssituatie van jouw bedrijf en de eigen wensen of knelpunten.

Wij kunnen een check doen op zowel de technische inrichting als de functioneel-strategische inrichting van de IT-omgeving. We kijken dan ook naar jouw strategische doelen en hoe je deze kunt realiseren. Daarnaast kunnen we oplossingen aandragen voor specifieke knelpunten bij bestaande applicaties.

 

Mogelijke aandachtspunten

 • Welke verbeteringen zijn er mogelijk in de IT-infrastructuur?
 • Hoe kunnen de beschikbare (Microsoft-)toepassingen beter worden benut?
 • Welke technische quick-wins zijn er te behalen?
 • Welke digitale innovaties zijn er mogelijk?
 • Hoe veilig is de huidige digitale werkomgeving?
 • Welke processen kunnen er worden geautomatiseerd?
 • Kan het IT-beheer efficiënter worden ingericht?
 • Zijn er verbetermogelijkheden in de gebruikersadoptie?
 • Zijn er kostenbesparingen te realiseren in de huidige omgeving?

 

Onze #ExpertsTogether aanpak

 1. We nemen een intake af om de huidige situatie, uitdagingen, knelpunten en wensen te bespreken. Dit kan telefonisch of op locatie. Op basis daarvan stellen we een offerte op.
 2. Een I-Experts consultant brengt vervolgens binnen een dag de digitale IT-omgeving in kaart op de afgesproken punten. Dit doen we bij voorkeur op locatie maar kan eventueel ook op afstand.
 3. Binnen 14 dagen ontvang je een rapport met verbeteradviezen en een concreet stappenplan. We geven ook inzicht in de benodigde investeringen.

 

Health Check aanvragen

Interesse in onze IT Health Check? Vul onderstaand aanvraagformulier in en dan nemen wij contact met je op voor een intake.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Kennismaken

Ik ontdek graag waarmee wij jouw organisatie kunnen helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan plannen we een afspraak!

New call-to-action

Download de whitepaper

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Scroll naar top