Digitale Werkplek

Steeds meer mensen krijgen van hun werkgever een laptop of tablet en een mobiele telefoon. Helaas zijn deze apparaten vaak alleen gekoppeld binnen de kantooromgeving, waardoor ze niet bijdragen aan het soepel en efficiënt (samen)werken van medewerkers.

Met een Digitale Werkplek in de cloud behoren de beperkingen van een lokaal netwerk tot het verleden. Het inrichten van een veilige en goed toegankelijke digitale werkplek met de nieuwste technologie maakt het altijd, overal en op elk apparaat werken mogelijk voor iedereen.

Cloud Migratie

Als #ExpertsTogether kijken we samen met jou welke producten van Microsoft er nodig zijn om de werkplek optimaal in te richten. We helpen je met de implementatie, migratie, beheer en het automatiseren van processen. Als dat is gebeurd zorgen we voor training en adoptie, zodat iedereen snel vertrouwd raakt met de nieuwe werkwijze. Na de cloud migratie werkt iedereen met dezelfde systemen en geautomatiseerde processen die vanuit één omgeving worden beheerd en ben je verzekerd van stabiliteit, veiligheid, zekerheid en continuïteit.

Werken in de cloud

Zo’n cloud migratie heeft voor iedereen gevolgen. Wij begeleiden deze verandering op een manier die past bij de organisatie:

Als Microsoft-specialist adviseren we over de juiste producten.
We zorgen voor een vlekkeloze technische overgang.
Door middel van communicatie, workshops en trainingen vooraf zorgen we voor een makkelijke overgang voor alle betrokken partijen.
Na de transformatie is het voor ons niet klaar. Wij blijven de organisatie actief ondersteunen in de digitale samenwerking.

Online werkplek

Applicatie zoeken, openen, werken, andere toepassing zoeken, openen, werken enzovoort. Intussen blijven al die applicaties openstaan en wordt het systeem steeds trager. Is dit een bekende situatie?

Online werken

Al met al gaat er door de versnippering van functionaliteiten veel tijd verloren aan zoeken en overbodige handelingen en tijd is geld. Dat moet toch anders kunnen?

Ja, dat kan anders. Met onze dienst Online Werkplek kunnen gebruikers in de Digitale Werkplek in de cloud een persoonlijke omgeving inrichten waarin alle voor hen relevante informatie en functionaliteiten samenkomen. Dat is nog eens efficiënt en effectief online werken. Zo zijn we gewoon allemaal #ExpertsTogether.

Willen jullie veilig altijd en overal kunnen werken?

Tijd en geld besparen?

Wij vertellen je graag alles over de Digitale Werkplek en de Online Werkplek.

Wacht niet langer en neem contact op.

Download whitepaper

Download nu onze whitepaper en kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

 

Contact opnemen

Wil jij ook snel, eenvoudig en veilig digitaal (samen)werken? Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Scroll naar top