Dashboard in 1 dag

Snel inzicht nodig in je bedrijfsinformatie en deze gemakkelijk rapporteren? Dan biedt onze oplossing ‘Dashboard in 1 Dag’ uitkomst! We richten binnen een dag een online management dashboard voor je in zodat jij en je collega’s snel over de gewenste informatie beschikken. Zo is alles overzichtelijk, accuraat en actueel.

I-Experts

Ontbreekt het aan overzicht in je bedrijfsinformatie?

De hoeveelheid data die we tot onze beschikking hebben neemt alleen maar toe. Deze gegevens helpen je om resultaten te monitoren, keuzes te maken, budgetten te beheren en beleid te bepalen. Maar het verzamelen, actualiseren en delen van die informatie mag niet teveel tijd kosten. Toch is dat precies wat er nog vaak gebeurt.

Als je een rapportage maakt, wil je niet allerlei gegevens hoeven verzamelen uit verschillende bronnen en applicaties, wachten tot collega’s eindelijk de gevraagde data aanleveren en vervolgens tot de conclusie komen dat bepaalde informatie niet actueel is. Ook het overzichtelijk presenteren van de informatie is vaak een tijdrovende klus.

Een ander veelvoorkomend probleem binnen organisaties is dat medewerkers en afdelingen op verschillende manieren data verzamelen en eigen definities hanteren. De kans is dan groot dat je beslissingen neemt op basis van verkeerde informatie of cijfers.

Uniforme, betrouwbare en actuele rapportages

Gelukkig kan het verzamelen en presenteren van data tegenwoordig eenvoudig geautomatiseerd worden. Zodat je altijd en overal over uniforme, actuele en betrouwbare informatie beschikt. Met Dashboard in 1 Dag zijn bovengenoemde ergernissen verleden tijd. Met behulp van Microsoft Power BI richten we binnen een dag een visueel aantrekkelijk management dashboard voor je in. Omdat Power BI naadloos samenwerkt met andere Microsoft-applicaties is het eenvoudig om data uit verschillende bronnen te koppelen. Zo beschikken jij en je collega’s met één druk op de knop over de gewenste informatie.

Maakt de Cloud de ICT-Manager overbodig - I-Experts

De voordelen van Dashboard in 1 Dag

Dashboard in 1 Dag biedt onder meer de volgende voordelen:

  • Alles verzameld in één management dashboard
  • Altijd actueel inzicht in bedrijfsinformatie
  • Automatisch bijgewerkte, uniforme en betrouwbare rapportages
  • Iedere medewerker heeft dezelfde, juiste informatie
  • Gemakkelijk delen van informatie in je organisatie
  • Snel bijsturen op basis van gegevens
  • Altijd en overal toegankelijk

Onze #ExpertsTogether aanpak

Een gecertificeerde consultant van I-Experts komt bij je langs om samen met jou het dashboard te ontwerpen en te ontwikkelen. Met onze grondige kennis van Microsoft Power BI kunnen wij snel een passend dashboard voor je bouwen. We bepalen welke informatie relevant is en welke data verzameld en gekoppeld moet worden.

Ook laten we je medewerkers kennismaken met het dashboard en leren we ze om snel rapportages te maken en te delen. Aan de hand van dit snelle management dashboard beschikt iedere medewerker altijd over dezelfde, juiste informatie.

Altijd, overal en op elk apparaat toegang tot actuele informatie? Maak dan nu kennis met de mogelijkheden van Dashboard in 1 Dag.

Maak kennis 
met I-Experts

Wij ontdekken graag waarmee wij jouw organisatie kunnen helpen. Vul het formulier in, dan plannen we een afspraak!