App in 1 Dag

Bedrijfsprocessen automatiseren met je eigen app

Als organisatie wil je bedrijfsprocessen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inrichten. Want dan bespaar je niet alleen tijd en kosten, maar je vergroot ook je flexibiliteit, wendbaarheid en innovatiekracht. Apps zijn een onmisbare tool om bedrijfsprocessen te automatiseren. Met onze dienst ‘App in 1 Dag’ ontwikkelen we samen met jou een applicatie waarmee je je werkproces moderniseert en automatiseert, en dat binnen een dag! Via de app hebben jouw medewerkers snel en eenvoudig toegang tot belangrijke processen, op ieder gewenst tijdstip en vanaf ieder apparaat.

Een moderne app

Snel resultaat

Meer gebruiksgemak

 

Slim bedrijfsprocessen automatiseren

Werkprocessen zijn er om efficiënt en effectief samen te werken. Als je bedrijfsprocessen kunt automatiseren en vereenvoudigen, is er op vele fronten winst te behalen. We zien nu nog vaak dat processen te complex worden gemaakt, niet handig zijn ingericht, veel handmatige handelingen vereisen of niet zijn gestandaardiseerd. Denk aan processen die alleen op papier bestaan of zijn ingericht met ingewikkelde Excel-bestanden of verschillende systemen die los van elkaar opereren.

Dat kan gelukkig een stuk slimmer! Met het Microsoft Power Platform, waaronder Power Apps, bouwen wij samen met jou een app die het werk veel sneller en eenvoudiger maakt. Dit is de ideale oplossing als gestandaardiseerde applicaties niet voldoen. Speciale maatwerk applicaties kosten vaak veel tijd, geld en middelen, maar met app in 1 dag beschik je snel over een passende tool. Dit is mogelijk omdat we gebruikmaken van de standaard mogelijkheden van Microsoft.

 

De voordelen van App in 1 Dag

Een goede app heeft een grote positieve impact op jouw organisatie. Met onze Apps in 1 Dag:

  • Je kunt bedrijfsprocessen automatiseren en moderniseren
  • Kun je sneller en efficiënter werken
  • Vergroot je de flexibiliteit
  • Verlaag je ontwikkelkosten
  • Bespaar je kostbare tijd
  • Voorkom je verlies van data
  • Verhoog je de informatiebeveiliging
  • Blijf je zelf eigenaar van je processen

Onze #ExpertsTogether aanpak

Een gecertificeerde consultant van I-Experts komt bij je langs om samen met jou de app te ontwerpen en te ontwikkelen. Met onze grondige kennis van Microsoft weten wij precies welke oplossing het beste is voor jouw bedrijfsproces en hoe je dit zo handig mogelijk kunt inrichten. We bepalen welke informatie van belang is, welke data verzameld moet worden, welke handelingen geautomatiseerd kunnen worden en hoe we de werkwijze zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen maken.

We visualiseren jouw bedrijfsproces en vertalen dit vervolgens naar een slim ontwerp. De volgende stap is het ontwikkelen en implementeren van een werkende app.

 

En daarna?

De apps die wij ontwikkelen kun je eenvoudig zelf beheren, onderhouden en doorontwikkelen. We reiken je concrete stappen aan om de app uit te rollen in jouw organisatie en deze verder te ontwikkelen. Voor mensen die al bekend zijn met Microsoft Office zijn de tools van het Microsoft Power Platform snel onder de knie te krijgen. Je blijft dus zelf eigenaar van je processen, zo houd je altijd zelf de regie!

Altijd, overal en op elk apparaat toegang tot slim ingerichte werkprocessen? Maak dan nu kennis met de mogelijkheden van App in 1 Dag.

Kennismaken

Ik ontdek graag waarmee wij jouw organisatie kunnen helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan plannen we een afspraak!

New call-to-action

Download de whitepaper

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.