Content Marketeer

Wat is vereist?

Wat krijg je?

Wat doe je?

Content creëren
70%
Onderzoek
20%
Meetings
10%

Wie zijn wij?

I-Experts bestaat 5 jaar, maar groeit explosief. Met onze digitale werkplek in de Cloud brengen wij mensen, teams en organisaties samen. Juist in deze tijd, voor elk bedrijf een must! We hebben een grote focus op samenwerken, zowel binnen I-Experts als met onze partners. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe kansen. Het geeft ons een kick om te zien dat partners onze nieuwe digitale ontwikkelingen gebruiken en doorkrijgen dat digitaal samenwerken eigenlijk ook makkelijk en leuk kan zijn. Wij ondersteunen dan ook onze partners met de toepassing van digitale ontwikkelingen van concept tot implementatie. 

De wereld van digitale systemen staat nooit stil, er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen. Door het thuiswerken is deze ontwikkelingbijvoorbeeld sneller gegaan doordat medewerkers alleen digitaal met elkaar verbonden zijn. Bedrijven moeten snel schakelen en hebben daar dus een flexibele partner bij nodig. Flexibel zijn en blijven is dan ook erg belangrijk voor I-Experts, we schakelen snel met elkaar en spelen in op wat er gebeurd.

In mijn functie als corporate recruiter houd ik mij bezig met de werving van nieuw personeel. Hierbij focus ik mij op de perfecte match tussen kandidaten en de visie en cultuur van I-Experts.

Heb je een vraag over de vacature? Neem dan contact op met mij via:

Tristan van Vliet

Corporate recruiter

Vacature

Jij als onze nieuwe content marketeer gaat ervoor zorgen dat wij als een speer over onze sociale mediakanalen gaan. Jij zorgt voor onze naamsbekendheid, jij zorgt dat onze nieuwe klanten en onze nieuwe collega’s ons weten te vinden. Je promoot onze dienstverlening en producten in de vorm van goedpakkende teksten en vlot geschreven blogs. Bij jouw social media content scrollt de lezer even terug met een flinke glimlach op zijn gezicht. Herken je jezelf al?

Je bent sprankelend, een energiebonk, creatief, goedgemutst, een slimme HBO-er en bovendien knettergoed in schrijven van teksten, foutloos uiteraard! Je raakt de lezer tot in de kern en bent de beste in het overbrengen van onze boodschap, maar met jouw persoonlijke en grappige twist. Jouw verhalen gaan leven bij de lezer!

Met jouw komst, zullen de leads in rap tempo bij ons binnenstromen om onze developers en consultants te voorzien van de mooiste projecten om hun talenten aan de buitenwereld te presenteren. Strategie, ontwerp, migratie, implementatie en adoptie van Microsoft applicaties voor de digitale werkplek in de cloud, van onze klant, daar draaien de toppers van I-Experts zich niet voor om.

Fotografie & fillm

Ben jij toevallig ook nog onwijs goed in fotografie en kun je ook wel lekkere vlotte aftermovies maken van al onze events. Dan heb je echt wel een streepje voor op de rest. Kun je het nog niet zo goed en wil je het leren, wees gerust, dan krijg je daar bij ons alle ruimte voor!

Wat kom je tegen?

Onze whitepapers zijn er voor bedoeld om organisaties te helpen met hun digitale uitdagingen. Via deze whitepapers hebben wij dan een contactpunt met deze potentiële klanten om direct te helpen met hun uitdagingen.

Eerst moet het onderwerp worden uitgezet: Waar gaat het over en waar kunnen mensen op zoek naar zijn als ze deze whitepaper tegenkomen? Op welke vragen geeft dit stuk antwoord? 

Na het uitzetten van het onderwerp is het tijd om zelf onderzoek te doen naar het onderwerp. Wij zijn zelf uiteraard ook experts over dit onderwerp dus intern vragen stellen is een must. Ook is desk research een belangrijk onderdeel. Wat is bijvoorbeeld al bekend over de nieuwe ontwikkelingen?

Na het verzamelen van informatie is het tijd om een tekst neer te knallen. Door het complexe onderwerp uit te zetten op een duidelijke en simpele manier begrijpen de lezers het niet alleen, maar worden ze ook enthousiast over de mogelijkheden.

Werken bij I-Experts

Met meer dan 25 werknemers en ambitie om nog verder te groeien staat samenwerken centraal binnen I-Experts. Sinds kort bevinden wij ons in Toren Noord, het hoogste gebouw van Apeldoorn. Met een team van zeer ervaren professionals zorgen we er samen voor dat onze klanten het maximale uit hun digitale systemen halen. 

Bij I-Experts wordt er echt gewerkt als een team. De lijntjes zijn kort en de structuur is plat. Door de maandelijkse teamdagen kent iedereen elkaar en is er naast werk altijd ruimte voor een grap of sterk verhaal. Wij zijn een hechte club en staan voor elkaar klaar. 

Wat voordelen van het werken bij I-Experts zijn: 

  • Flexibel je werktijden inrichten, zowel op kantoor als thuis;
  • Daarnaast faciliteren we een goede en fijne thuiswerkplek zodat je veilig en goed kunt werken;  
  • Maandelijkse kantoordagen waarbij we kennis & kunde en vooral plezier met elkaar delen;  
  • Alle ruimte om je te ontwikkelen in je vak maar ook in je persoonlijke vaardigheden en softskills;  
  • Een persoonlijke onboarding nog voor je eerste werkdag zodat je ons al wat beter leert kennen en natuurlijk je persoonlijke buddy die je tijdens je eerste periode bij de hand neemt;  
  • Een hecht en gezellig team van collega’s die voor je klaar staan en wel houden van een feestje;
  • Sportieve uitjes en natuurlijk een I-Experts sportkledingpakket;  
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en eigen ideeën. 

Teamuitjes

Elke eerste maandag van de maand houdt I-Experts een teamdag met alle collega’s. Op deze dag is er in de ochtend tijd voor updates in de vorm van presentaties door de verschillende teams. Zo blijft iedereen up-to-date met wat er speelt binnen en rondom het bedrijf. Erg handig, aangezien I-Experts ook veel collega’s heeft die op opdracht zitten bij een klant. Na een verhelderende ochtend en een verzorgde lunch is het in de middag tijd voor plezier! Vaak in het thema van gezondheid, deze activiteiten zijn bijvoorbeeld samen suppen, een bbq, een boksworkshop of een workshop over vitaliteit. 

Naast de kantoordag organiseren wij ook normaal feestjes, uitjes (zoals naar de Efteling) of zijn we creatief. We hebben zelfs een heuse I-Experts rap samen gemaakt! Naast leuke evenementen is er ook ruimte voor professionele events, zo waren wij bij de Collaboration Summit in Wiesbaden en bij de Microsoft Ignite tour in Amsterdam.

Potentiële collega's

Stappenplan sollicitatieprocedure

Een nieuwe baan begint met het opsturen van je CV en motivatiebrief. Doe dit via het onderstaande formulier!

Na het opsturen van je CV en motivatiebrief kan je worden gebeld voor een eerste gesprek om kennis te maken.

Het kennismaken ging goed? Top! Dan komt er een gesprek met het team waar je mee gaat werken zodat je elkaar al leert kennen.

Als het tussen iedereen klikt, komt er een aanbod op tafel. Hier gaan we in gesprek en maken we duidelijke afspraken met elkaar.

Allemaal gelukt? Gefeliciteerd en welkom bij het team! In aanloop van je nieuwe baan begint er gelijk een proces om je goed in te werken.

Na de start van je nieuwe baan krijg je een persoonlijke buddy die je ondersteund binnen het bedrijf en je taken. 

hbspt.forms.create({ region: "na1", portalId: "6863165", formId: "59e1c36c-234f-4c4d-a03a-1df8fadbbb5f" });
Scroll naar top
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.