Waarom Janneke bij I-Experts is komen werken

Janneke Hanekamp

Janneke Hanekamp

Cloud Consultant

I-Experts - foto

Sinds september 2021 werk ik bij I-Experts. Ik maakte hiermee de overstap van een grote organisatie naar een kleine ICT-dienstverlener. 

Tijdens het oriëntatie- en sollicitatiegesprek kreeg ik de indruk dat I-Experts een jong, vlot en vooruitstrevend bedrijf is. Inmiddels werk ik hier nu een aantal maanden en ik kan zeggen dat mijn eerste indruk klopt. 

Veel vrijheid en korte lijntjes 

Waar een klein bedrijf groot in kan zijn, is snel schakelen. Bij I-Experts krijg ik veel vrijheid en de lijntjes zijn kort. Ik krijg de tijd en ruimte om zaken op te pakken die voor ons als bedrijf én voor onze klanten van toegevoegde waarde zijn. Ik loop gewoon bij het management of een collega naar binnen als ik een vraag of idee heb, of iets wil bespreken. 

Bij de grote organisaties waar ik heb gewerkt was het lastig om iets nieuws voor elkaar te krijgen. Of ik kreeg collega’s op andere locaties niet te pakken, of ik stuitte op weerstand. Bij I-Experts kunnen we als team snel schakelen en dat voelt goed.

Jong en vooruitstrevend 

I-Experts is een jong en vooruitstrevend bedrijf. We zijn enorm in beweging en het is leuk om onderdeel uit te maken van alle nieuwe ontwikkelingen die gaande zijn. Zo zijn we tijdens onze kantoordagen met het hele team flink aan de slag gegaan met het formuleren van onze kernwaarden. En achter de schermen wordt heel hard gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe producten, waaronder het optimaliseren van ons adoptieproduct. Bij I-Experts heb ik ontdekt dat ik het enorm fijn vind om onderdeel uit te maken van een team dat in beweging is en een flinke groeispurt doormaakt.  

Persoonlijk en vlot 

Tijdens mijn inwerkperiode werd ik keer op keer verrast. Onze officemanager, Manon, steekt enorm veel tijd en energie om nieuwe collega’s zich thuis te laten voelen bij I-Experts. Ik voelde mij al in het team opgenomen voordat mijn eerste werkdag begon. Zo kon ik voor aanvang van mijn eerste werkdag al deelnemen aan de zomereditie van de I-Experts kantoordag, wat mij de kans gaf om mijn nieuwe collega’s in een ontspannen setting te leren kennen. 

Ik kreeg twee goede flessen wijn overhandigd na het tekenen van mijn contract, om mijn succes óók met mijn familie en goede vrienden te vieren. 

Op mijn eerste werkdag werd ik bij binnenkomst verwelkomd met een grote bos bloemen. En kreeg ik een buddy toegewezen om mij te ondersteunen tijdens mijn inwerkperiode. Door al die mooie inspanningen heb ik mij nooit een vreemde eend in de bijt gevoeld bij I-Experts. 

De persoonlijke en vlotte aanpak geldt niet alleen voor het inwerken van nieuwe collega’s, maar is ook aanwezig in het klantcontact. Er worden regelmatig (vanwege corona nu wat minder) leuke events georganiseerd, zodat we klanten in een andere setting kunnen ontmoeten. Een paar maanden geleden was er bijvoorbeeld een zeer geslaagde pizzasessie met klanten. 

Ben jij als IT’er toe aan een nieuwe uitdaging? 

Mijn goede start bij I-Experts is het halve werk geweest. Ik heb het hier naar mijn zin en totaal geen behoefte om verder te solliciteren. Kriebelt het bij jou wel en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze vacatures en wie weet zie ik je binnenkort op onze kantoordag. 

Werken bij I-Experts

We zijn continu op zoek naar nieuwe energie. Kom jij ons team versterken? Solliciteer direct op één van onze vacatures!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Adoptie - I-Experts

Veranderen zonder adoptie is geen optie

Veranderingen zijn er continu. In ons dagelijks leven, op ons werk, overal om ons heen. En de wereld lijkt steeds sneller te veranderen, zeker als we kijken naar technologische veranderingen. Vooral op het werk hebben we moeite om alle veranderingen te volgen en door te maken. Met onze adoptie-aanpak helpen we om veranderingen in de organisatie zo goed mogelijk te begeleiden.

Lees verder »
Scroll naar top
Download de whitepaper!

Veranderen zonder adoptie is geen optie​

Download onze gratis whitepaper en kom achter de 5 belangrijkste redenen waarom adoptie zo belangrijk is.

[hubspot type=form portal=6863165 id=9e62a452-fd6b-4efc-b565-d5f967587d81]
Download de whitepaper!

Waarom Cloud diensten het einde betekenen van de ICT-manager

Download de gratis whitepaper Waarom clouddiensten het einde betekenen van de ICT-manager.

[hubspot type=form portal=6863165 id=611a7c29-b4b9-47e9-944e-b5f716db7a68]
Download de gratis whitepaper!

In 7 stappen naar een datagedreven organisatie met Power BI

Power BI is hét managementinformatiesysteem van Microsoft: een toegankelijke en gebruik(er)vriendelijke tool die je in staat stelt om de juiste beslissingen kunnen te nemen.

[hubspot type=form portal=6863165 id=ebff65a3-151a-4cb5-b275-1ef997ca58bd]
Download de whitepaper!

In 7 stappen naar een optimale digitale werkplek

Download de whitepaper kom erachter hoe je in 7 stappen naar een optimale digitale werkplek kan gaan.

Download de whitepaper!

Wat zijn de Social Intranet trends van 2022?

De evolutie van het intranet staat nooit stil, daarom hebben we de tien belangrijkste trends en ontwikkelingen van 2022 voor een Social Intranet voor je op een rij gezet.

[hubspot type=form portal=6863165 id=a99a1854-c726-4785-877a-6c20dbd39121]